Case accesibile prin Prima Casa in cartier Serena !

Multi dintre cei care doresc sa locuiasca la casa in Timisoara se gandesc la resursele financiare si aleg un apartament de 4 camere. Preturile acestor apartamente in Timisoara sunt intre 70000 euro si 80000 euro. Poate gasiti mai ieftine, dar costurile de renovare minimala – zugravit, podele, eventual schimbare de usi – cresc investitia initiala.

IMG_5254Casele din  cartierul Serena au avantajul ca au 4 camere plus living, 120 mp utili, podele si usi de calitate dar mai ales un numar suficient de bai si centrale pe gaz. Deci reprezinta o foarte buna alternativa. In plus, termoizolarea foarte buna a casei duce la cheltuieli de intretinere mici, comparabile cu cheltuielile generate de un apartament de 4 camere, dar care are o suprafata utila mai mica, de aproximativ 85 mp.

Intra pe site http://www.sedako.ro si vezi cele 40 de modele de case ce pot fi achizitionate prin Prima Casa sau alege oferta de a cumpara parcela in rate pe trei ani si construieste in regie proprie.

LOCUIND LA CASA ai mai ales avantajul de a avea o curte, unde poti avea un caine sau o pisica, flori sau gazon, hamac sau leagan si un gratar unde poti sta cu prietenii.

Daca nu iti doresti nimic din cele enumerate mai sus cu siguranta nu iti doresti sa stai la casa, ci la bloc.

Lasă un comentariu